videó, video, videofelvétel, esküvői video
videó, video, videofelvétel, esküvői video
.
.
.
.
.
.
videó, video, videofelvétel, esküvői video
.
.
.
.
videó, video, videofelvétel, esküvői video
.
.
 
videó, video, videofelvétel, esküvői video
Skype Me™!Hívjon bennünket
Skype-on ingyen!
       

VHS videokazettából DVD, VHS kazetta digitalizálás, VHS digitalizálás, és utómunka, MiniDV kazetta DVD-re:

VHS, DVD, VHS-ből DVD, VHS mentés, videó, video, videofelvétel, esküvői video

Ugye ismerős a kép? Önnek is megvannak még a régi családi videok, ballagások, születésnapok és névnapok, egyéb más események VHS, vagy MiniDV kazettán? Félve rakja be a lejátszóba, nehogy tönkremenjen? Nem meri már kölcsön-adni családi barátoknak sem?

A megoldást kínáljukm most Önnek a fenti prob-lémákra! Nincs több idegeskedés, begyűrt szalag és kifogáskeresés, miért nem adom oda, és nincs több "ne tekerd gyorsan"... Most csupán csak egyszer kell beraknunk kazettáját a lejátszóba, amég DVD-re íródik a videó anyag. Utána el is felejtheti a VHS vagy Mini DV kazettát.

A DVD sokkal praktikusabb és mára már elterjedtebb videotároló eszköz mint a VHS kazetta. Kevésvbé sérülékeny és kevésbé érzékeny a környezet viszontagságaira. Nem gyűrődik be, nem fut a kép, lejátszahtó asztali DVD lejátszón, illetve számító-gépen is. Technológiánk lehetővé teszi, hogy a bedigitalizált anyagban kulcspontokat hozzunk létre, így leegyszerüsödik a jelenetek közti keresés.

Sérült vagy megrongálódott a videó szalag? Nagyon sok esetben tudunk segíteni a problémán, hiszen a legmodernebb SONY és Apple videórendszerek birtokában vagyunk! Persze csodákra mi sem vagyunk képesek, minden technikának megvan a maga határa.

Ha igényli a teljes anyagot számítógépre digitalizáljuk és igényesen vágott, effektekkel megtűzdelt videoanyagot készítünk belőle, így ismét új élményeket rejtegethet a már százszor megnézet ballagás.

   
 
  1 műsor óra DVD-re írása:
1000 Ft + ÁFA-tól 1800 Ft + ÁFA-ig.
 
 

10 órát meghaladó digitalizálás esetén heázhoz megyünk a nyersanya-gért!

(Kaposvár egész területén )

 
 
Hozza be stúdiónkba VHS, Mini DV kazettáját, vagy küldje el nekünk postán és mi időtálló videó megoldást készítünk Önnek!
 
videó, video, videofelvétel, esküvői video

cégünkről :: referenciák :: technikai háttér :: szoftveres háttér :: HD minőség :: reklámfotó készítés
reklámfotó referenciák :: árink :: elérhetőségek :: nárcisz :: gerbera :: kála :: liliom :: remake ::