videó, video, videofelvétel, esküvői video
videó, video, videofelvétel, esküvői video
.
.
.
.
.
.
videó, video, videofelvétel, esküvői video
.
.
.
.
videó, video, videofelvétel, esküvői video
.
videó, video, videofelvétel, esküvői video
.
videó, video, videofelvétel, esküvői video
 
videó, video, videofelvétel, esküvői video
Skype Me™!Hívjon bennünket
Skype-on ingyen!
       

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a lehető leggyorsabban és a legjobb minőségben kapják meg elkészült video anyagaikat, legyen az esküvői video, reklámfilm, vagy akár egy rendezvény felvétele. Ezért a holnap technológiáját hívtuk segítségül, hogy Ön még ma részese lehessen!

Sony HD-VR1 professzionális videokamera

A Sony által kifejlesztett készülék az első olyan video kamerája a hatalmas japán vállalatnak amely  hármas CMOS érzékelővel van felszerelve. Ez a három érzékelő magas fényérzékenységgel és kiterjedt dinamikus mezővel rendelkezik annak érdekében, hogy jó kép minőséget biztosítson a felvett videonak. Minden primer színt felvesz a video kamera és harmonikus, kontrasztos együttesben adja vissza azt.

A HD-VR1 video kamera az EIP technológiával is fel van szerelve, amely az 1920 x 1080p külső jeleket kezeli, és a progresszív pásztázás móddal is rendelkezik a nagyobb adathordozó választék érdekében. Ez a Sony video kamera progresszív pásztázással veszi fel a képeket maximális felbontásban.

A hangfelvétel is remek minőségű. A HD-VR1 video kamera két XLR mikrofonnal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a hangot közvetlenül a video kamerára vegye fel, de egy pózna és egy kiegészítő kardióid mikrofon segítségével központi hangot hozhat létre vagy a puska mikrofont veszünk igénybe a távoli hangokhoz. Timecode beállítás funkciójának köszönhetően lehetséges a szinkronba hozás több videokamera között.

Apple MacBook Pro:

Az Apple a MacBook Pro megalkotásakor egy igazán professzionális színvonalú számítógépet hívott életre: a forradalmian új dupla magos, 64-bites Intel Core 2 Duo processzor akár 2,4 GHz órajelen gyakorlatilag kettő processzor teljesítményét adja össze, és 4 MB másodszintű, megosztott gyorsítótárt tartalmaz. Az új központi vezérlő egység nagy teljesítményt nyújt 2D és 3D alkalmazások terén, és 800MHz-es előoldali videó, video, videofelvétel, esküvői videoadatcsatornája pedig az iparág egyik leggyorsabbja.

A belső PCI Express architektúra, a gyors és 250 GB kapacitású Serial ATA merevlemez valamint az NVIDIA GeForce 8600M GT grafikus kártya 256 MB memóriával tovább fokozzák a meggyőző telje-sítményt.

Cégünk számára nem volt kérdés, hogy nagy felbontású HD video anyagaink vágá-sához ez lesz az egyik számítógép, amit igénybe veszünk. Másik, nagyteljesítményű video vágásra kihegyezett számítógépünk szintén egy Mac.

Apple I-Mac 24":

Apple I-Mac, videó, video, videofelvétel, esküvői video Az iMac-et zenei stúdiók és nagyobb filmes cégek is használják kemény munkára, így az Apple a legutóbbi frissítéssel ezen szakterületek számára is fokozta a termék képességeit. Az Core 2 Duo processzor dupla magos, 64-bites, így a legújabb technológiájú szoftverek futtatására is alkalmas, mint a Mac OS X 10.5 "Leopárd" operációs rendszerben megjelenő megoldások. Cégük modelljét egy 2,8 GHz-es Intel Core 2 Duo Extreme erőforrás hajtja. Mivel 64-bites processzorokról van szó, így az iMac képes nagyobb adatcsomagokat feldolgozni, ezáltal fokozni a teljesítményt olyan programokban, mint az iPhoto, az Aperture, a Logic Express vagy a Final Cut Pro . A processzorok 4 MB másodszintű gyorsítótárral gazdálkodnak és 800 MHz-es rendszerbusszal mű-ködnek. 24 colos, full HD kijelzője pedig páratlan video élményt nyujt!

Western Digital My Book 1 Terra-Byte külső tárolóegység:

Western Digital My Book 1 Tera Byte - Fire Wire 400/800, USB2, videó, video, videofelvétel, esküvői video
2 db csúcskategóriás winchesterünkön tároljuk HD minőségben a nyers, illetve a kész video filmjenket. A 2 winchester a ma elérhető legnagyobb adatátviteli sebességgel csatlakozik számítógépeinkhez, FW800-as porton keresztül. A 1x2 Terra-Byte pedig elegendő hely arra a célra, hogy eltároljuk hosszú időre az Ön által megrendelt video anyagokat, így nem kell azon aggódnia, hogy eltűnik, vagy megsemmisül.

 
 
  videó, video, videofelvétel, esküvői video
 

cégünkről
:: referenciák :: technikai háttér :: szoftveres háttér :: HD minőség :: reklámfotó készítés
reklámfotó referenciák :: árink :: elérhetőségek :: nárcisz :: gerbera :: kála :: liliom :: remake ::